Середа
08.07.2020
10:03
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Рецепти [11]
Містить велику кількість рецептів
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Салат в апельсиновій чашці

Рівень складності:Елементарно

Цінова категорія:Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат в апельсиновій чашці

  • апельсини -3-4 шт.,
  • куряче філе -300 г,
  • огірки -200 г,
  • майонез для заправки,
  • сіль за смаком,
  • журавлина для оздоблення.

Як приготувати Салат в апельсиновій чашці

  1. Куряче філе відваріть в солоній воді до готовності, остудіть і поріжте.
  2. Апельсини вимийте. Спеціальним або звичайним ножем зробіть зигзагоподібні надрізи по колу. Розділіть на дві частини. М’якоть вийміть і наріжте невеликими шматочками (плівку видаліть).
  3. Огірки наріжте кубиками.
  4. Змішайте філе, апельсини, огірки. Посоліть за смаком. Заправте майонезом.
  5. Викладіть салат в чашечки з апельсинів. Прикрасьте журавлиною.
Категорія: Рецепти | Переглядів: 99 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

Інгредієнти для приготування: Новорічний салат “Серпантин”

  • яйця (варені) -3 шт.,
  • огірки -3-4 шт.,
  • печериці -400 г,
  • плавлений сир -2-3 шт.,
  • консервовані ананаси -1 банка,
  • майонез -150 мл,
  • олія для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • огірок для оздоблення.

Як приготувати Новорічний салат “Серпантин”

  1. Печериці поріжте і обсмажте в невеликій кількості олії. Посоліть і поперчіть. Остудіть.
  2. Яйця, плавлений сир і огірки дрібно натріть на тертці. Ананаси поріжте кубиками.
  3. На дно креманок викладіть шар яєць, поверх них – огірки, полийте майонезом. Зверху викладіть смажені гриби, потім – сир і трохи майонезу. Верхнім шаром викладіть ананаси. Дайте салату настоятися хоча б пару годин.
  4. Огірок поріжте тонкими смужками і скрутіть спіральками. Прикрасьте салат.
Категорія: Рецепти | Переглядів: 92 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Ніч перед Різдвом”

  • для салату:
  • яйця -6 шт.
  • тунець салатний -2 банки,
  • цибуля -2 шт.,
  • картопля -2 шт.,
  • морква -2 шт.,
  • майонез -200 г.
  • Для оздоблення:
  • крабові палички -3 шт.
  • соломка солена, сир-косичка, кріп, кукурудза, червона капуста.

Як приготувати Святковий салат “Ніч перед Різдвом”

Готуємо так:
1. Яйця зварити круто, почистити. Жовтки і білки потерти окремо на дрібну тертку. Моркву і картоплю зварити та потерти на крупну тертку. Рибу викласти з банки, олію злити. Цибулю почистити і порізати кубиками.
2. Салат викладати шарами і робити після кожного шару тонку майонезну сіточку. Блюдо змастити трохи майонезом і викласти жовтки, потім розім’яту рибу, цибулю, моркву, картоплю, змастити зверху майонезом.
3. Білки поділити на 2 частини, ... Читати далі »

Категорія: Рецепти | Переглядів: 76 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Мавпа”

  • печінка яловича варена -250 г
  • картопля, зварена в мундирі -3 шт.
  • твердий сир -100 г
  • ківі -2 шт.
  • яйця варені -3 шт.
  • майонез -200 г
  • сіль, морква варена для оздоблення.

Як приготувати Святковий салат “Мавпа”

Готуємо так:
1. Печінку натерти на середній тертці, відкласти 2-3 столові ложки для прикраси. Сир натерти на середній тертці. Картоплю порізати кубиками. У яєць відокремити білки від жовтків, білки дрібно порізати, жовтки розкришити. Ківі порізати соломкою.
2. Салат викласти шарами, кожен шар посолити і змастити майонезом. 1-й шар – картопля, 2-й – печінка, 3-й – ківі, 4-й – білки яєць, 5-й – сир, 6-й – жовтки. У процесі викладання салату на блюдо формуємо мордочку мавпочки. Прикрасити тертю печінкою, рот викласти морквиною.

Категорія: Рецепти | Переглядів: 85 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

Інгредієнти для приготування: Салат “З новим роком!”

  • варений язик -300 г
  • листя салату
  • зерна гранату
  • апельсин -1 шт.
  • гриби -200 г
  • болгарський перець -1 шт.
  • скибка хлібу.
  • Для заправки:
  • винний оцет -1 ст. ложка
  • соєвий соус -1 ст. ложка
  • оливкова олія -1-2 ст. ложки.

Як приготувати Салат “З новим роком!”

Готуємо так:
1. Гриби посмажити. Листя салату порвати, язик порізати, горіхи подрібнити, болгарський перець порізати, апельсин почистити, розібрати на дольки та зняти плівки.
2. Змішати усі інгредієнти для заправки, полити салат, перемішати.
3. Викласти на блюдо, насипаючи салат гіркою – це буде ялинка. Зверху посипати зернятками гранату. Скибку хліба підсмажити в тостері чи духовці, формочкою вирізати з неї зірочку та прилаштувати зверху на салат.

Категорія: Рецепти | Переглядів: 98 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

Святковий салат “Тростина”

Рівень складності:Легко

Цінова категорія:Доступно

Кількість порцій:4

Час приготування:60 min

Опубліковано 30/11/2015

Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Тростина”

  • ковбаса копчена -200 г
  • морква -2 шт.
  • огірок -1 шт.
  • кукурудза консервована -1 банка
  • сир твердий -150-200 г
  • яйця варені -2 шт.
  • оцет -1 ч. ложка
  • цукор -1/2 ч. ложки
  • майонез, сіль, чорний мелений перець, болгарський перець червоного кольору.

Як приготувати Святковий салат “Тростина”

Готуємо так:
1. Нарізати огірок і ковбасу, потерти на дрібній тертці сир. Додати кукурудзу.
2. Моркву натерти, заправити цукром, оцтом та перцем і залишити настоюватися на 10 хв.
3. Яйця зварити, жовтки порізати в салат, білки натерти. ... Читати далі »

Категорія: Рецепти | Переглядів: 92 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

Інгредієнти для приготування: Закуска святкова “Ялиночки”

  • плавлений сирок -200 г
  • яйця -2 шт.
  • твердий сир -50 г
  • кукурудза -100 г
  • цибуля -¼ шт.
  • кріп -1 пучок
  • болгарський перець для оздоблення
  • крекер "Ніжний" -1 пачка
  • сіль, перець, майонез.

Як приготувати Закуска святкова “Ялиночки”

Готуємо так:
1. Зварити яйця, потерти на тертці. Сирок та сир теж потерти. Цибулю порізати. Змішати усе, посолити, поперчити, заправити майонезом.
2. З салату сформувати невеликі конуси, викласти їх на крекер. Кожен конус обкачати в дрібно порізаному кропі. Вийдуть ялиночки. Зверху прикрасити шматочками болгарського перцю або моркви чи помідору.

Категорія: Рецепти | Переглядів: 86 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

Фаршировані яйця “Новорічні”

Рівень складності:Легко

Цінова категорія:Доступно

Кількість порцій:6

Час приготування:20 min

Опубліковано 28/12/2015

Інгредієнти для приготування: Фаршировані яйця “Новорічні”

  • яйця -6 шт.
  • сир тертий -2 ст. ложки
  • майонез, сіль за смаком
  • шпинат -100 г
  • білкова ікра для оздоблення.

Як приготувати Фаршировані яйця “Новорічні”

Готуємо так:
1. Яйця зварити. Зрізати верхівку та вийняти жовтки. Розім’яти їх виделкою, додати тертий сир. Шпинат обсмажити, посолити. Додати до жовтків з сиром. Заправити майонезом.
2. За допомогою кулінарного мішечка наповнити яйця цією масою, прикрасити білковою ікрою – вийде ніби ялиночка у яйці. Подавати таку закуску краще в підставках під яйця.

Категорія: Рецепти | Переглядів: 92 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

Інгредієнти для приготування: Салат із тунця

  • консервований тунець в олії -1 банка,
  • сир -150 г,
  • огірки -1-2 шт.,
  • яйця -4 шт.,
  • морква -1 шт.,
  • майонез для заправки.

Як приготувати Салат із тунця

  1. Яйця і моркву відваріть. Сир натріть на крупній тертці.
  2. На дно креманок викладіть натерті на крупній тертці білки яєць. Змастіть майонезом.
  3. Тунець розімніть вилкою, зайву олію злийте. На яєчні білки викладіть шар тунця.
  4. На тунець викладіть натерті на тертці огірки, змастіть майонезом.
  5. Поверх шару з огірка викладіть шар тертої моркви. Поверх морквяного шару – тертий сир. Змастіть трохи майонезом.
  6. Останнім шаром викладіть терті на дрібній тертці яєчні жовтки. Готовий салат залиште настоятися, потім подайте на стіл. Перед подачею прикрасьте салат за бажанням.
Категорія: Рецепти | Переглядів: 80 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

Інгредієнти для приготування: Закуска “Кумедні сніговички”

  • кисломолочний сир -200 г,
  • сир -100 г,
  • жирні вершки -2 ст. ложки,
  • зелень петрушки -1 пучок,
  • кріп -1 пучок,
  • часник -2 зубці,
  • морква, болгарський перець, огірок, помідор, перець горошком для оздоблення,
  • сіль за смаком.

Як приготувати Закуска “Кумедні сніговички”

  1. Кисломолочний сир розітріть до однорідної маси, додайте натертий на дрібну тертку сир, порізаний кріп, вершки, пропущений через прес часник, посоліть. Скачайте з маси кульки і покладіть їх у холодильник на 20 хвилин.
  2. Зробіть ялинку з петрушки. Дерев’яну паличку обмотайте гілочками петрушки, прикрасьте шматочками різнокольорових овочів.
  3. З холодильника дістаньте сирні кульки, сформуйте з них сніговиків. З овочів зробіть шапочки і носики, з перцю горошком – очі і ґудзики. Прикрасьте страву п ... Читати далі »
Категорія: Рецепти | Переглядів: 73 | Додав: Teacher | Дата: 01.12.2018 | Коментарі (0)

1 2 »
Copyright MyCorp © 2020uCoz