Вівторок
11.08.2020
03:35
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Рецепти [11]
Містить велику кількість рецептів
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

14:00
Фаршировані яйця “Новорічні”

Фаршировані яйця “Новорічні”

Рівень складності:Легко

Цінова категорія:Доступно

Кількість порцій:6

Час приготування:20 min

Опубліковано 28/12/2015

Інгредієнти для приготування: Фаршировані яйця “Новорічні”

  • яйця -6 шт.
  • сир тертий -2 ст. ложки
  • майонез, сіль за смаком
  • шпинат -100 г
  • білкова ікра для оздоблення.

Як приготувати Фаршировані яйця “Новорічні”

Готуємо так:
1. Яйця зварити. Зрізати верхівку та вийняти жовтки. Розім’яти їх виделкою, додати тертий сир. Шпинат обсмажити, посолити. Додати до жовтків з сиром. Заправити майонезом.
2. За допомогою кулінарного мішечка наповнити яйця цією масою, прикрасити білковою ікрою – вийде ніби ялиночка у яйці. Подавати таку закуску краще в підставках під яйця.

Категорія: Рецепти | Переглядів: 99 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz