Вівторок
11.08.2020
02:59
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Рецепти [11]
Містить велику кількість рецептів
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

14:09
Святковий салат “Ніч перед Різдвом”

Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Ніч перед Різдвом”

  • для салату:
  • яйця -6 шт.
  • тунець салатний -2 банки,
  • цибуля -2 шт.,
  • картопля -2 шт.,
  • морква -2 шт.,
  • майонез -200 г.
  • Для оздоблення:
  • крабові палички -3 шт.
  • соломка солена, сир-косичка, кріп, кукурудза, червона капуста.

Як приготувати Святковий салат “Ніч перед Різдвом”

Готуємо так:
1. Яйця зварити круто, почистити. Жовтки і білки потерти окремо на дрібну тертку. Моркву і картоплю зварити та потерти на крупну тертку. Рибу викласти з банки, олію злити. Цибулю почистити і порізати кубиками.
2. Салат викладати шарами і робити після кожного шару тонку майонезну сіточку. Блюдо змастити трохи майонезом і викласти жовтки, потім розім’яту рибу, цибулю, моркву, картоплю, змастити зверху майонезом.
3. Білки поділити на 2 частини, більшу і меншу. Меншу частину пофарбувати соком червоної капусти. Більшу частину залишити білою.
4. Синіми білками викласти небо. З перцю вирізати зорі та місяць. Гірчицею за допомогою кондитерського мішечка намалювати дерево. Хатинку викласти з крабових паличок, дах з сиру косичка та присипати куркумою, паркан зробити з соломки, переплести сиром. Вікно з перцю, двері з моркви, трубу з хліба. Ялинку викласти з кропу, прикрасити новорічними кульками – ягодами калини

Категорія: Рецепти | Переглядів: 84 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz