Вівторок
11.08.2020
04:44
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Рецепти [11]
Містить велику кількість рецептів
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

14:04
Святковий салат “Тростина”

Святковий салат “Тростина”

Рівень складності:Легко

Цінова категорія:Доступно

Кількість порцій:4

Час приготування:60 min

Опубліковано 30/11/2015

Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Тростина”

  • ковбаса копчена -200 г
  • морква -2 шт.
  • огірок -1 шт.
  • кукурудза консервована -1 банка
  • сир твердий -150-200 г
  • яйця варені -2 шт.
  • оцет -1 ч. ложка
  • цукор -1/2 ч. ложки
  • майонез, сіль, чорний мелений перець, болгарський перець червоного кольору.

Як приготувати Святковий салат “Тростина”

Готуємо так:
1. Нарізати огірок і ковбасу, потерти на дрібній тертці сир. Додати кукурудзу.
2. Моркву натерти, заправити цукром, оцтом та перцем і залишити настоюватися на 10 хв.
3. Яйця зварити, жовтки порізати в салат, білки натерти.
4. З’єднати моркву з рештою продуктів, перемішати, заправити майонезом.
5. Викласти салат у вигляді тростини. На нього викласти тертий білок. Болгарський перець дрібно порізати і викласти з нього смужки

Категорія: Рецепти | Переглядів: 102 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz