Вівторок
11.08.2020
04:25
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Рецепти [11]
Містить велику кількість рецептів
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

14:02
Закуска святкова “Ялиночки”

Інгредієнти для приготування: Закуска святкова “Ялиночки”

  • плавлений сирок -200 г
  • яйця -2 шт.
  • твердий сир -50 г
  • кукурудза -100 г
  • цибуля -¼ шт.
  • кріп -1 пучок
  • болгарський перець для оздоблення
  • крекер "Ніжний" -1 пачка
  • сіль, перець, майонез.

Як приготувати Закуска святкова “Ялиночки”

Готуємо так:
1. Зварити яйця, потерти на тертці. Сирок та сир теж потерти. Цибулю порізати. Змішати усе, посолити, поперчити, заправити майонезом.
2. З салату сформувати невеликі конуси, викласти їх на крекер. Кожен конус обкачати в дрібно порізаному кропі. Вийдуть ялиночки. Зверху прикрасити шматочками болгарського перцю або моркви чи помідору.

Категорія: Рецепти | Переглядів: 92 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz