Вівторок
11.08.2020
03:38
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-плануюча документація [4]
Мікробіологія, санітарія та гігієна [1]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Мікробіологія харчових продуктів
[ Викачати з сервера (1012.0 Kb) ]29.11.2018, 19:46

Посібник „Мікробіологія харчових продуктів” написаний згідно з програмою курсу і складається з розділів, в яких розкриваються основні властивості товарів промислового призначення, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища.  Даний посібник допомагає оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів виробничого призначення. Навчальний посібник адресується студентам спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» та рекомендується фахівцям харчової промисловості. 
 

Категорія: Мікробіологія, санітарія та гігієна | Додав: Teacher
Переглядів: 109 | Завантажень: 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz