Вівторок
11.08.2020
03:41
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-плануюча документація [1]
Технологія борошняних кондитерських виробів [1]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [1]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Устаткування підприємств харчування
[ Викачати з сервера (161.7 Kb) ]01.12.2018, 12:52

В навчальному посібнику надані загальні методичні рекомендації з проведення лабораторних занять, наведені методичні матеріали для проведення лабораторних робіт з технологічного устаткування закладів ресторанного господарства. Теоретична частина кожного лабораторного заняття передбачає вивчення класифікації, призначення, будови, правил експлуатації сучасних видів технологічного устаткування закладів ресторанного господарства. Наведені методики розрахунку всіх видів устаткування, висвітлені питання техніки безпеки під час роботи з ними. Наприкінці кожної лабораторної роботи наведені контрольні запитання, тести, ситуаційні завдання, що закріплюють матеріал з конкретної тематики.

Категорія: Устаткування підприємств харчування | Додав: Teacher
Переглядів: 131 | Завантажень: 8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz