Вівторок
11.08.2020
04:28
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Контролюючі матеріали [4]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Мікробіологія харчових продуктів
[ Викачати з сервера (104.4 Kb) ]01.12.2018, 12:10

 Завдання №1 
 
1. Санітарна оцінка м'яса.

2. Крейдяна хвороба хліба.

3. При якій хворобі хліба уражається поверхня готових виробів, виникає пухнастий наліт білого, сірого, зеленого, блакитного кольорів, при цьому з'являється неприємний запах: А) п'яний хліб; Б) крейдяна хвороба; В) пліснявіння хліба; Г) пораження “чудесною паличкою”.

4. Зіпсуті яйця на овоскопі: А) пропускають світло; Б) не пропускають світло. 

Категорія: Контролюючі матеріали | Додав: Teacher
Переглядів: 104 | Завантажень: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz