Вівторок
11.08.2020
04:29
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
ТПЇ [11]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [3]
Містить матеріали з предмету
Фізіологія [3]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [3]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Раціональне харчування
[ Викачати з сервера (205.0 Kb) ]01.12.2018, 12:19

Здавна люди розуміли значення харчування для здоров’я та життя. Упродовж віків застосовувалися практичні рекомендації з питань харчування видатного лікаря середньовіччя Абу Алі Ібн Сіна (Авіцена). У своєму знаменитому «Каноні лікарської науки» вчений радив регулярно вживати різноманітні харчові продукти, дотримуватися режиму харчування та послідовності прийняття їжі, вбачав велику шкоду для здоров’я у недоїданні та переїданні. Ці погляди близькі до сучасних уявлень і не втратили свого значення й сьогодні.

Категорія: Фізіологія | Додав: Teacher
Переглядів: 78 | Завантажень: 4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz