Вівторок
11.08.2020
04:25
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
ТПЇ [11]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [3]
Містить матеріали з предмету
Фізіологія [3]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [3]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Миючі та дезінфікуючі засоби
[ Викачати з сервера (364.5 Kb) ]01.12.2018, 11:57

Для забезпечення відповідного санітарного режиму, працівники підприємств масового харчування повинні дотримуватися чистоти на робочому місці, стежити за чистотою обладнання, посуду. Для підтримання санітарного режиму необхідно організувати на підприємствах прибирання і дезінфекцію. Недотримання відповідних санітарних норм і правил, може стати причиною харчових отруєнь і кишкових інфекцій. 

Категорія: Гігієна та санітарія | Додав: Teacher
Переглядів: 93 | Завантажень: 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz