Вівторок
11.08.2020
03:10
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
ТПЇ [11]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [3]
Містить матеріали з предмету
Фізіологія [3]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [3]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Я-кухар
[ Викачати з сервера (3.91 Mb) ]29.11.2018, 19:24

Тема програми: Технологія приготування супів.

Тема уроку: Підсумково-узагальнюючий урок з теми: «Технологія приготування супів».

Мета уроку:

а) навчальна:

узагальнення та систематизація, перевірка та оцінка рівня набутих знань, умінь та навичок з теми;

б) розвиваюча: розвивати спритність, творчу активність, швидкість мислення та послідовність суджень, а також їхні пізнавальні здібності ;

в) виховна: виховання дисциплінованої відповідальності за свої знання та знання всієї групи, культури спілкування під час вирішення проблемних ситуацій, а також наполегливість у досягненні кінцевого результату.

Тип уроку: контрольно-узагальнюючий.

Вид уроку: інтерактивна гра.

Матеріально-технічне забезпечення: компютер, проектор, роздатковий матеріал, картки-завдання, тести.

Міжпредметні звязки: товарознавство, організація виробництва, охорона праці, інформатика, фізіологія.

Категорія: ТПЇ | Додав: Teacher
Переглядів: 149 | Завантажень: 8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz