Вівторок
11.08.2020
03:58
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
ТПЇ [11]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [3]
Містить матеріали з предмету
Фізіологія [3]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [3]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Підсумково-узагальнюючий урок з теми: «Технологія приготування супів».
[ Викачати з сервера (792.9 Kb) ]29.11.2018, 19:14

Мета уроку:

а) навчальна:

узагальнення та систематизація, перевірка та оцінка рівня набутих знань, умінь та навичок з теми;

б) розвиваюча: розвивати спритність, творчу активність, швидкість мислення та послідовність суджень, а також їхні пізнавальні здібності ;

в) виховна: виховання дисциплінованої відповідальності за свої знання та знання всієї групи, культури спілкування під час вирішення проблемних ситуацій, а також наполегливість у досягненні кінцевого результату.

Категорія: ТПЇ | Додав: Teacher
Переглядів: 86 | Завантажень: 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz