Вівторок
11.08.2020
03:06
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
ТПЇ [11]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [3]
Містить матеріали з предмету
Фізіологія [3]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [3]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Технологія приготування борщів. Відпуск. Вимоги до якості
[ Викачати з сервера (3.18 Mb) ]29.11.2018, 19:08

Заправні перші страви поділяють на борщі, капусняки, розсольники, юшки (овочеві, картопляні, без картоплі) і кулеші.

Борщ – це українська національна страва, обовязковою складовою частиною якої є буряк столовий червоний.

За триста років борщ пережив багато новацій. Проте однакового рецепту українського борщу не існує. Борщ кожної господині завжди смакує інакше.

Кожне приготування борщу - це творення страви, яка характеризує саму господиню тому, кожній, дуже хочеться аби її борщ вдався! Через то і існують такі вислови, що борщ не вариться, а твориться, - борщ "вдався" або "не вдався".

Ще за часів Гетьманської України, українські смакуни розробляли різноманітність українських борщів і удосконалювали ті винаходи у поміщицьких маєтках.

До цього часу борщ - перша страва української кухні!

Категорія: ТПЇ | Додав: Teacher
Переглядів: 229 | Завантажень: 8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz