Вівторок
11.08.2020
04:11
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
ТПЇ [11]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [3]
Містить матеріали з предмету
Фізіологія [3]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [3]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Технологія приготування їжі
[ Викачати з сервера (4.52 Mb) ]29.11.2018, 19:51

У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної об" робки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчаль" них закладів І"II рівнів акредитації, а також працівників підприємств харчу" вання. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.

 

Категорія: ТПЇ | Додав: Teacher
Переглядів: 85 | Завантажень: 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz