Вівторок
11.08.2020
04:03
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
ТПЇ [11]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [3]
Містить матеріали з предмету
Фізіологія [3]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [3]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів
[ Викачати з сервера (639.7 Kb) ]29.11.2018, 19:33

Тема уроку:

«Технологія приготування страв зі смаженого м’яса порціонними шматками та

запанірованими порціонними шматками»

Категорія: ТПЇ | Додав: Teacher
Переглядів: 96 | Завантажень: 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz