Вівторок
11.08.2020
03:26
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
ТПЇ [11]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [3]
Містить матеріали з предмету
Фізіологія [3]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [3]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Технологія приготування страв зі смаженого м’яса натуральними порціонними шматками та запанірованими порціонними шматками
[ Викачати з сервера (14.42 Mb) ]29.11.2018, 19:16

Мета уроку:

а)навчальна: формування знань, умінь та навичок щодо застосування теоретичних знань на практиці;

б)виховна: виховувати інтерес та любов до обраної професії, акуратність, вміння раціонально та економно використовувати сировину та різні ресурси.

в)розвиваюча: розвивати комунікативні компетенції учнів, пам'ять, увагу, логічне мислення, уміння самостійно працювати через створення учнівських проектів

г)формувати:професійну компетентність та вводити в навчальний процес інноваційні технології.

 

Категорія: ТПЇ | Додав: Teacher
Переглядів: 90 | Завантажень: 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz