Вівторок
11.08.2020
03:47
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-плануюча документація [5]
Технологія хлібопекарського виробництва [1]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [1]
Містить матеріали з предмету
Сировина та матеріали [1]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [1]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Санітарія та гігієна
[ Викачати з сервера (252.6 Kb) ]01.12.2018, 12:56

Основним завданням для молочної промисловості являється випуск продукції гарантованої якості, безпечної для життя людей. Це набуває особливого значення при впровадженні системи ХАССП. Можна навести декілька способів підвищення якості молока та молочних продуктів. Серед них такі, як покращення загальної культури тваринництва та переробки молока; систематичний контроль якості молока-сировини, готової продукції; поліпшення санітарно-гігієнічних умов переробки молока, робота з персоналом, використання більш сучасного та надійного обладнання та ін.  

Категорія: Гігієна та санітарія | Додав: Teacher
Переглядів: 146 | Завантажень: 12 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz