Вівторок
11.08.2020
04:43
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-плануюча документація [5]
Технологія хлібопекарського виробництва [1]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [1]
Містить матеріали з предмету
Сировина та матеріали [1]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [1]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Розробка, вистоювання та випікання національних здобних виробів
[ Викачати з сервера (143.5 Kb) ]01.12.2018, 13:01

Навчальна мета:

  • Навчити учнів обробляти тісто та випікати національні здобні вироби Сіміт та Данубіо.
  • Сформувати вміння користуватися інструкційно-технологічними картками;
  • Вдосконалити прийоми в учнів під час посадки тістових заготовок у печі та вибирання готових виробів з печі

Розвиваюча мета: розвивати самостійність, уважність, уміння орієнтуватися у виробничих умовах.

Виховна мета: виховувати акуратність, почуття відповідальності за свою роботу, прагнення до успіху.

Категорія: Сировина та матеріали | Додав: Teacher
Переглядів: 93 | Завантажень: 8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz