Вівторок
11.08.2020
03:48
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-плануюча документація [5]
Технологія хлібопекарського виробництва [1]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [1]
Містить матеріали з предмету
Сировина та матеріали [1]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [1]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Технологія хлібопекарського виробництва
[ Викачати з сервера (2.21 Mb) ]29.11.2018, 19:42

Автор:

Вільчинська Олена Василівна

ДНЗ «Бердичівське вище професійне училище», викладач

Рецензент:

Малінкіна Ніна Павлівна

Навчально-методичний кабінет ПТО у Житомирській області,

методист

 

 

Опорний конспект складений відповідно до ДСПТО 7412. DA. 15.81 – 2014 з професії 7412 «Пекар», затвердженого наказом МОН України від 30.09.2014 №1101

 

 

 

 

Розглянуто та схвалено на засіданні

методичної комісії громадського

харчування та побутового обслуговування

Протокол №____ від

Голова ____________

Розглянуто та схвалено на засіданні педагогічної ради

Протокол №_____

 

Голова ________

 

Категорія: Технологія хлібопекарського виробництва | Додав: Teacher
Переглядів: 109 | Завантажень: 12 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz