Вівторок
11.08.2020
04:38
ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально-плануюча документація [5]
Технологія хлібопекарського виробництва [1]
Містить матеріали з предмету
Гігієна та санітарія [1]
Містить матеріали з предмету
Сировина та матеріали [1]
Містить матеріали з предмету
Устаткування підприємств харчування [1]
Містить матеріали з предмету
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Устаткування в галузі
[ Викачати з сервера (2.74 Mb) ]01.12.2018, 13:04

Необхідність реформування сучасного суспільства потребує поліпшення якості підготовки фахівців, підвищення конкурентноздатності випускників вищих навчальних закладів на ринку праці. Для цього необхідні всебічне удосконалення організації та змісту освіти, створення правових та економічних умов формування ринкових відносин в Україні. Жорстка конкуренція, зростаючі вимоги споживача до якості продукції, різке збільшення кількості закладів ресторанного господарства, активна участь приватного бізнесу у створенні нових підприємств харчування ставить на порядок денний необхідність їх комплексного та своєчасного оснащення сучасним технологічним устаткуванням, яке відповідає самим високим стандартам. Опорний конспект лекцій з курсу «Устаткування в галузі» (розділ «Теплове обладнання») складено відповідно до програми дисципліни «Устаткування в галузі» для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», освітньокваліфікаційного рівня – бакалавр. Дана дисципліна належить до циклу обов’язкових та нормативних дисциплін під час підготовки спеціалістів ресторанної індустрії. 

Категорія: Устаткування підприємств харчування | Додав: Teacher
Переглядів: 100 | Завантажень: 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2020uCoz